Ground floor for rent

950€ + 30€ per month

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11355721
Immoweb code : 11355721

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ideaal gelegen en lichtrijk 2-slaapkamer appartement met terras én tuin te huur in centrum Wezemaal.

Zeer goede ligging t.o.v. Leuven, Brussel en Antwerpen. Oprit E314 (2km) en het station van Wezemaal bevindt zich op minder dan 5 minuten. Dankzij de centrale ligging zijn winkels, openbaar vervoer en ontspanningsmogelijkheden op wandel- en fietsafstand.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met toegang tot de twee slaapkamers, een apart toilet, een badkamer (met bad en dubbele lavabo), een berging (met aansluiting wasmachine + droogkast) en de ruime woonkamer met open keuken.

Vanuit de woonkamer en de keuken hebt u toegang tot het terras en de (gemeeschappelijke) tuin. Achteraan de tuin beschikt u nog over een ruime tuinberging en carport met één privéplaats te bereiken via de tuin en/of de achtergelegen Abdijlaan.

Het appartement is recent volledig opnieuw geschilderd.

Dit onberispelijk appartement is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar voor een maandelijkse huurprijs van 950 euro + 30 euro gemeenschappelijke lasten. De contracten voor het verbruik van elektriciteit, gas, water en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

(GEEN IMMO AUB)

Get in touch