Ground floor for sale

645000€

3 bedrooms 127 square meters

Immoweb code : 10941069
Immoweb code : 10941069

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
127 square meters livable space
Floor : 0

Description

Ground floor

Sorry, there is no English translation. Subliem gelijkvloers appartement met tuin in de Markgravewijk

Ligging:
In het hartje van de Markgravewijk vinden we, aan de Markgravelei, dit gelijkvloers appartement met tuin te koop. Dit eigendom maakt deel uit van een voormalig winkelhuis in beaux-artsstijl uit 1913, maar werd dit jaar volledig gerenoveerd met de modernste technieken. Het is heerlijk wonen in deze historische Antwerpse wijk vol monumentale gebouwen, majestueuze woningen en groen. Het Hof Van Leysen bevindt zich op wandelafstand, net zoals Café Kamiel en bakkerij Domestic.

Indeling:
De prachtig aangelegde tuin (77m²) met terras is ongetwijfeld één van de grootste troeven midden in hartje Antwerpen. In de tuin werd als surplus nog een extra ruimte (mét toilet) gebouwd. Heb je dus een extra slaapkamer, atelier, hobby- of werkruimte nodig? We've got you covered!

Aangrenzend aan de tuin bevindt zich het woongedeelte bestaande uit een lichtrijke woonkamer, eetkamer en open geïnstalleerde keuken. De binnenpatio (8m²) zorgt voor een extra lichtstroom en plek voor lekker veel plantjes.

De twee slaapkamers zijn voldoende ruim (17,5m² en 12m²) en worden van elkaar gescheiden door de luxueuze badkamer. Deze is ingericht met een ruime inloopdouche en dubbele lavabo. Tot slot is er nog een technische berging aanwezig, alsook een ruime kelder (16m²).

Het volledige gebouw werd in 2023 met de hoogste precisie, modernste technieken en kwa

Get in touch