Ground floor for sale

264900€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11339597
Immoweb code : 11339597

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Spreekt een appartement met buitenruimte u aan en wenst u graag op de begane grond te blijven? Dit gelijkvloersappartement met twee slaapkamers en stadstuin in Berchem zou wel eens precies kunnen zijn wat u zoekt!

Indeling
Bij binnenkomst vindt u de centraal gelegen inkomhal, die doorgang geeft aan alle ruimtes. Aan de voorzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. In het midden van het appartement treft u de badkamer met douche, een spoelbak verwerkt in meubel, een toilet en aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er nog een apart toilet voor extra gemak.
De ruime woonkamer aan de achterzijde van het appartement nodigt uittot gezellig samenzijn. Hier vindt u ook de open keuken, compleet met een kookplaat op gas, dampkap, vaatwasser en een dubbele spoelbak. Een grote schuifdeur leidt naar de echte blikvanger van dit appartement: de stadstuin. Een oase van rust, ideaal om te ontspannen na een lange dag.
Verder beschikt dit appartement over een privatieve kelderberging.

Pluspunten
- Goede EPC: energielabel B
- Volledig geïsoleerd met dak-, plafond-, vloer-, muur- en gevelisolatie.
- Lage gemeenschappelijke kosten (€ 70/maand)
- Elektriciteit conform tot 2039
- Stadstuin van circa 30m²

Klinkt dit als uw toekomstige thuis? Neem contact op met ERA ONE om een afspraak ter plaatse te maken en ontdek dit prachtige appartement.

Get in touch