Ground floor for sale

189000€

2 bedrooms 74 square meters

Immoweb code : 11340570
Immoweb code : 11340570

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
74 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een charmant gelijkvloersappartement met twee slaapkamers, gunstig gelegen nabij wijken Pulhof en Fruithof? Dan is dit appartement precies wat u zoekt.

Indeling
U komt binnen in de ruime inkomhal met vestiaire die leidt naar de tweede slaapkamer en de lichtrijke woonkamer met open keuken. Deze laatste is voorzien van een inductiekookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. Via de nachthal bereikt u de grote slaapkamer, een berging en de badkamer met ligbad en toilet.

Ligging
De ligging van dit appartement is uitstekend. Geniet van de rustige omgeving op wandelafstand van diverse parken, winkels en horeca. Toch bent u ook dicht bij het openbaar vervoer, met tramlijnen7 en 15 die voor de deur stoppen en Berchem Station, die op een steenworp van uw voordeur ligt. Het historische centrum van Antwerpen is slechts 20 minuten verwijderd.

Pluspunten
- Elektriciteit die conform is tot 2041
- Hoogrendementsbeglazing
- Hoogrendementsketels van 2015
- Appartement op de begane grond
- Goed onderhouden gebouw

Kan u niet langer wachten om dit appartement te bezichtigen? Neem contact op met ERA ONE via 03 360 85 30 en ontdek vandaag nog de mogelijkheden van dit prachtig gelijkvloersappartement!

Get in touch