Ground floor for sale

350000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11277262
Immoweb code : 11277262

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruim BEN appartement heeft als bouwjaar 2023 en is dus zo goed als nieuw. Het bezit dan ook alle moderne technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, airco en 6 zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat jouw verbruik zeer laag tot nihil is.
Nochtans betaal je geen BTW, maar gebeurt de verkoop onder registratierechten, waardoor je onder bepaalde voorwaarden maar 3% registratierechten te betalen hebt.
De indeling van het appartement is als volgt: inkomhal, 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en inloopdouche, apart toilet en een ruime lichtrijke woonkamer met open keuken en aansluitend nog een grote, zeer praktische berging.
Vanuit de woonkamer heb je een mooi zicht op het terras en de tuin.
De tuin van dit appartement zal je zeker ook bekoren; dit is de ruimste tuin van het gebouw met een mooi aangelegd terras en robotmaaier. Bovendien ligt de tuin niet langs de straat waardoor je geen inkijk hebt en in alle privacy kan genieten.
De ligging van het appartement is tevens bijzonder goed; op wandelafstand van school, treinstation, supermarkten, winkels, dichtbij natuur, …
Ondergronds is er nog een autostaanplaats voorzien dichtbij de lift. Deze is verplicht bij aan te kopen voor 25.000 Euro. Bovengronds zijn er tevens nog extra plaatsen voorzien voor een eventuele 2de wagen.
Indien je op zoek bent naar een recent, modern, ruim en lichtrijk appartement met tuin op een ideale locatie, dan is deze woning zeker iets voor jou!

Get in touch