Ground floor for sale

250000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11304188
Immoweb code : 11304188

Overview

2 bedrooms
90 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruim appartement op de benedenverdieping in Dessel is ideaal voor wie op zoek is naar comfortabel en gelijkvloers wonen. Met een bewoonbare oppervlakte van 90 m² biedt dit appartement voldoende ruimte voor een doorsnee gezin of koppel.

We betreden het appartement via de inkomhal met ruimte voor vestiaire kast. Vervolgens komen we in de leefruimte met hier aansluiten de uitgeruste keuken. Zowel de keuken als de leefruimte worden verwend met aangenaam veel lichtinval. De ruime badkamer is uitgerust met een douche-bad combinatie, enkele wastafel in meubel en een handdoekradiator.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin met kinderen of voor wie graag een extra kamer heeft voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of logeerkamer.

Extra bergruimte en plaats voor een wasmachine en droogkast vinden we in de berging welke tevens dienst doet als technische ruimte. Deze ruimte biedt toegang naar het ruime terras van ca. 30 m² dat deels overdekt en deel open is. Hierdoor kan je op het terras zowel volop genieten van een heerlijke zomerse dag als gedurende een nattere periode.

Tot slot is het appartement voorzien van een lift, waardoor ook de kelder toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. In deze kelder vinden we een parkeerplaats en kelderberging inbegrepen in de prijs!

Get in touch