Ground floor for sale

317000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11349865
Immoweb code : 11349865

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 0

Description

Gelijkvloers app.

Sorry, there is no English translation. Prachtig gelijkvloers appartement met patio te koop in Edegem Molenveld!

Ontdek dit schitterende gelijkvloers appartement, met natuurlijk licht, gelegen in het hart van Edegem Molenveld. Met zijn eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Kenmerken:
·Veel lichtinval: grote ramen laten overvloedig daglicht binnen waardoor een heldere en uitnodigende leefruimte ontstaat.
·Patio: geniet van een privé buitenruimte waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen
·100m² bewoonbare oppervlakte: veel ruimte aanwezig in dit appartement, met voldoende plaats voor al uw wensen en behoeften.
·Bouwjaar 2019: een moderneconstructie die voldoet aan hoge normen van kwaliteit en comfort, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.
·Verwarming op vloerverwarming: geniet van een gelijkmatige en efficiënte verwarming in de koudere maanden, waardoor uw comfort altijd gegarandeerd is.
·Toplocatie in Edegem: gelegen in een gewilde buurt, biedt dit appartement gemakkelijke toegang tot voorzieningen, scholen, winkels en groene ruimtes, waardoor het de perfecte plek is om te wonen.
·Kleinschalig gebouw
·Gas en elektriciteit privatief
·Water gemeenschappelijk
·Maandelijkse kosten: +-70 EUR


Dit gelijkvloers appartement is een unieke kans om te wonen in een comfortabel en eigentijds thuis, gelegen op een van de meest gewilde locaties in Edeg

Get in touch