Ground floor for sale

259000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11197231
Immoweb code : 11197231

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit gezellige tweeslaapkamer appartement van ca. 90m2 is gelegen in een rustige straat in het hart van het sfeervolle Geel. Op die manier combineert het appartement het beste van twee werelden, ruimte en rust nabij alle voorzieningen van het stadscentrum.

Gebouwd in 2017, biedt het appartement niet alleen modern comfort, maar ook de luxe van een eigen tuin en een privatieve carport. Daarnaast voldoet het met een EPC-score van 98 kWh ook aan alle hedendaagse energievoorschriften!

Het appartement omvat een ruime en lichtrijke woonkamer met eethoek. Daarnaast een open, ingerichte keuken voorzien van kookplaat, dampkap, koelkast, heteluchtoven en een vaatwasser. Verder vindt u ook een praktische berging/wasplaats. Op de nachthal vindt u enerzijds een badkamer met douche en dubbele wastafel, een apart toilet en daarnaast ook 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw.

Achteraan vindt u een oostgerichte, privatieve tuin van 75m2 met terras en tuinberging. Hier geniet u alle privacy en rust. Verder vindt u achteraan het gebouw ook een carport, verplicht aan te kopen voor 15.000,- euro.

Bijzonderheden:
* Gelijkvloers appartement
* EPC-score van 98 kWh
* Rustige ligging nabij het centrum
* Privatieve tuin van 75m2
* Elektrische keuring conform tot 2042
* Carport verplicht bij aan te kopen voor 15.000,- euro

Get in touch