Ground floor for sale

245000€

3 bedrooms 72 square meters

Immoweb code : 11333719
Immoweb code : 11333719

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
72 square meters livable space
Floor : 0

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op te frissen 3 slpk gelijkvloers appartement met westen tuin (90m²)

Ligging:
Dit gerenoveerde en instapklaar 3-slaapkamer appartement is zeer centraal gelegen. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand.
Verschillende sportfaciliteiten zijn eveneens in de buurt terug te vinden. Verbindings- en snelwegen in de nabije omgeving, zo liggen de A12 en andere in- en uitvalswegen op een boogscheut.

Omschrijving:
Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw. We betreden het lichtrijke appartement via de centrale hal welke de toegang biedt naar alle kamers. De ruime woonkamer geniet van een mooie parket vloer en veel daglicht. Vanuit de woonkamer hebben we rechtstreekse toegang naar de keuken. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een douche. De 3 slaapkamers bevinden zich achteraan het appartement en bieden uitzicht op de west georiënteerde tuin van maar liefst 90m². De kleinere slaapkamer heeft toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
- Rolluiken
- West georiënteerde tuin
- EPC score F
- Verwarming individueel en op gas
- Dubbele beglazing
- Dak nog te isoleren
- Goede ligging, rustige buurt
- Parket vloer

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en

Get in touch