Ground floor for sale

169000€

2 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 11313563
Immoweb code : 11313563

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Toplocatie! Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras, kelder en parking in een zijstraat van de Koolmijnlaan.

Dit instapklare gelijkvloers appartement (101m² cfr EPC) met 2 slaapkamers maakt deel uit van een complex bestaande uit twee wooneenheden: dit appartement op de begane grond en het duplex appartement op de eerste en tweede verdieping.
Het appartement, in 2024 gerenoveerd, is gelegen in een rustige zijstraat van de bruisende Koolmijnlaan in Heusden Berkenbos. Het biedt de perfecte balans tussen rust en levendigheid.
De indeling is zeer praktisch met een ruime leefruimte, een splinternieuwe keuken, een nieuwe badkamer met lavabo, toilet en inloopdouche, een ruime kelder, een terras en een autostaanplaats. Bovendien is het pand ook toegankelijk via de achterkant, wat zeer handig is.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Heeft u interesse in een bezichtiging : contacteer ons via het nummer 0476/425416

Get in touch