Ground floor for sale

224500€

2 bedrooms 129 square meters

Immoweb code : 10968325
Immoweb code : 10968325

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
129 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment with garden

Sorry, there is no English translation. Charmant te op te frissen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en garage, gelegen op een steenworp van de Kioskplaats te Hoboken en de groene omgeving van de Hobokense polders.

Gelegen in de Steynstraat 126, geniet u van een zuid geörienteerde tuin waar u in alle rust kunt ontspannen. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een gezellige leefkeuken die uitkijkt op de groene oase. De veranda en de grote slaapkamer achteraan bieden ook een prachtig zicht op de tuin. Aan de straatzijde bevindt zich de tweede eveneens ruime slaapkamer. De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad, een lavabo en een wc. Bovendien heeft u een grote garage met automatische poort en een parkeerplaats op straat tot uw beschikking. Dit te renoveren appartement heeft alles wat u nodig heeft. Mis deze kans niet en kom snel een kijkje nemen!

Bijzonderheden:

- Bewoonbare oppervlakte 154m² volgens EPC
- Ruime zuidtuin van +/- 100 m².
- Ruime droge privatieve kelder.
- EPC kengetal van 325 kWh/m² jaar.
- P-score: B, G-score: B
- Asbestveilig attest

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Kijk voor meer informatie op BOLT.immo of bel 03/568.68.06 voor een gratis waardebepaling.

Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Get in touch