Ground floor for sale

175000€

2 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 10991174
Immoweb code : 10991174

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit te renoveren doch goed onderhouden gelijkvloersappartement met een bewoonbare oppervlakte van 128 m² is gelegen langs de Nederstraat ter hoogte van nummer 17B, vlak aan het Onze Lieve Vrouweplein. De Spar en de lagere school liggen hier vlakbij. Op een vijftal minuutjes rijden komt men al in het centrum van zowel Hoeselt, Beverst als Bilzen.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en is bereikbaar zowel aan de voor- als achterzijde langs een private toegang, zonder dat men eerst een gemeenschappelijke inkom moet betreden. Zo ervaart men hier slechts zeer beperkt het gevoel deel uit te maken van een mede-eigendom en bovendien blijven gemeenschappelijke onkosten zeer beperkt of zelfs verwaarloosbaar.

indeling:
inkom met vestiaire ruimte, ruime woonkamer met dubbele deur die leidt naar een ruime aparte keuken met toegang tot de achtergelegen bergruimte/veranda. Nachthal, toilet, twee slaapkamers.
buiten: koertje, mogelijk in te richten als terras. Individueel afsluitbare garage.
Voldoende bijkomende gratis parkeermogelijkheden in de oprit en op het vlakbij gelegen plein.

EPC: 328 kWh/m² pj - Label D
bron oppervlakte: EPC, garage niet mee ingerekend

Mogelijk interessant aanbod voor wie op zoek is naar een ruim doch betaalbaar op te frissen gelijkvloersappartement met individuele garage in een kleinschalige residentie zonder hoge kosten.

Get in touch