Ground floor for sale

232000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11339673
Immoweb code : 11339673

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een instapklaar woon- of investeringsappartement? Dit appartement is gelegen binnen de ring van Lier, winkels, scholen, horeca en openbaar vervoer zijn op wandelafstand terug te vinden! Toch in een doodlopende rustige straat.

Dit appartement werd recent deels vernieuwd: Er werden zonnepanelen geplaatst, voor de verwarming werden er warmtepomp airco's geinstalleerd. stijlvolle energiezuinige LED-verlichting en schilderwerken werden pas uitgevoerd. Het appartement is met EPC C (246kWh/m2jaar) erg energiezuinig, de elektriciteit is conform.

Dit appartement beschikt over enkele sterke troeven: fantastisch gelegen,  beschikt over een leuk gelijkvloers terras, quasi geen vaste kosten in het gebouw. Ook is er een privatieve parkingplaats aanwezig.

Dit tweeslaapkamer gelijkvloers appartement kent volgende indeling: Centrale inkomhal, ruime keuken met aansluitend leefruimte met eetplaats en salon, terras aan de achterzijde, berging, badkamer, twee slaapkamers, terras aan de achterzijde.

Interesse als investering? Momenteel is het appartement verhuurd aan 740 euro.

Meer informatie of uw bezoek plannen kan via 0474/93.88.79 of via [email protected]

Get in touch