Ground floor for sale

250000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11365962
Immoweb code : 11365962

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uitstekend gelegen gelijkvloers appartement met
2 slaapkamers en ruime tuin, vlakbij beschermd natuurgebied.
Gelegen in een kleinschalige mede-eigendom met lage lasten. 

Afspraak via: [email protected] (3xL)

Indeling: het appartement beschikt over een inkomhal met berging. Via deze hal betreedt men enerzijds de woonkamer met uitgeruste keuken en aan de andere zijde één van de twee slaapkamers (16m²) met toegang tot de tuin van maar liefst 55m².
Eveneens vanuit de hal bevindt zich de gang met een apart toilet en een badkamer met douche en een lavabo met spiegel. Achteraan bevindt zich dan de tweede slaapkamer (14m²) die eveneens toegang geeft tot de tuin met tuinpad en berging.

Verder beschikt het appartement over een private kelder. 
Het appartement heeft authentieke elementen zichtbaar aan plafond en muren en massieve parketvloeren die een tijdloze elegantie toevoegen aan de ruimtes. De stijl kan zowel liefhebbers van landelijk als modern bekoren.

- Voorzieningen in de omgeving zijn o.a. Winkels (100m en 350m), banken (110m), apotheek (350m), bakker (150m), verschillende sportaccommodaties, restaurants en cafés, de Kleine Netevallei, en een groot aanbod scholen.
- Bereikbaarheid: Bushalte (85m), Trein- en busstation Lier (1,5km), invalswegen E19, E34 en E313. 
- Troeven: het achtergelegen wandel- en fietsnetwerk rond de Kleine Netevallei, nabij centrum Lier, de ruime private tuin, de mobiliteitsscore (8,2/10) en de kleinschalige mede-eigendom met lage lasten.

Get in touch