Ground floor for sale

160000€

2 bedrooms 89 square meters

Immoweb code : 11301284
Immoweb code : 11301284

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
89 square meters livable space
Floor : 0

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox!

Ligging: Dit gelijkvloers appartement te koop is zeer gunstig gelegen in Merksem. Verschillende scholen, winkels, horeca, Runcvoortpark en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Maantjessteenweg in Merksem vinden we dit te renoveren appartement te koop op het gelijkvloerse. We betreden dit appartement via de inkomhal die op zijn beurt toegang verleend tot alle andere ruimtes. Zo komen we in de lichtrijke leef - en eetruimte vooraan. Aansluitend de aparte keuken. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad en lavabo. Verder nog het gastentoilet en een polyvalente ruimte die kan dienen als dressing, bureau, hobbykamer, ... Tot slot een private garagebox.

Bijzonderheden

- Terras
- Verhuurd sinds 2007
- Te renoveren
- Garage verplicht bij aan te kopen voor €25.000

Opp. cfr. EPC

P-score
A
G-score
A

Bent u op zoek naar een huis, investering of ander vastgoed te koop in Merksem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch