Ground floor for sale

280000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11409395
Immoweb code : 11409395

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Appartment - Ground Floor

Sorry, there is no English translation. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, gigantische tuin en garage!

Ligging: Dit zéér lichtrijk appartement is zeer gunstig en centraal gelegen nabij de Bredabaan en het Kroonplein. Op wandelafstand van verschillende scholen, winkels, horeca, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Dokter Maurice Timmermanslaan, één van de mooiste straten in Merksem vinden we dit appartement in zeer goede staat te koop. We betreden het appartement via de inkomhal of de garage. Achteraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte met half-open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort. Via de keuken krijgen we toegang tot de gigantische, zonnige tuin met terras en tuinhuis van maar liefst 469,5 m². Verder vinden we 2 volwaardige slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien een douche, ligbad en dubbele lavabo. Tot slot is er nog een berging en de garage. De garage is voorzien van een aansluiting voor was en droog.

Bijzonderheden:

- Zéér ruime en zonnige tuin met terras en tuinhuis
- EK conform
- Rolluiken voorzien
- Goede locatie
- Ruim en lichtrijk appartement!
- Garage inclusief de prijs

Oppervlakte 150m² cfr. EPC
Afmetingen zijn indicatief

P-score
B
G-score
B


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch