Ground floor for sale

289000€

2 bedrooms 94 square meters

Immoweb code : 11069901
Immoweb code : 11069901

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
94 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig appartement met tuin is gelegen in een rustige woonwijk, de Vijf Aprilwarande op de grens van Mortsel en Edegem. Openbaar vervoer, scholen, parken, winkels en Fort V bevinden zich op wandelafstand.
Het appartement werd in 2021 grondig gerenoveerd en is volledig instapklaar. Ook de inkomhal van het appartementsgebouw kreeg in 2023 een volledig nieuwe look.

Je betreedt het appartement via de inkomhal met ingebouwde kasten en apart toilet. Vervolgens kom je terecht in de ruime living die geniet van veel lichtinval. Grenzend aan de living vind je de open keuken welke voorzien is van een 5-pits gasvuur, vaatwasser, oven, microgolf, ruime ijskast en diepvries. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een praktische berging. Ook een handige plaats voor de wasmachine en droogkast werd in de keuken geïntegreerd.

Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan er één voorzien is van een op maat gemaakte kastenwand. De kleine badkamer werd optimaal benut en heeft een ruime douche en wastafel.

Via de slaapkamer betreedt je het privé terras en de grote tuin, gemeenschappelijk aan de gelijkvloersappartementen. Bij het appartement hoort bovendien een ruime, afgesloten kelder. Alle ramen hebben dubbele beglazing en het dak werd in 2020 volledig geïsoleerd.

Samengevat, troeven van dit appartement:

Lichtrijk
Instapklaar
Benedenverdieping met tuin
Rustige woonwijk
Ruime kelder
Laag energieverbruik

Wil je graag een bezoek plannen? Bel voor een afspraak: 0472878549

Get in touch