Ground floor for sale

321550€

2 bedrooms 86 square meters

Immoweb code : 10760180
Immoweb code : 10760180

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
86 square meters livable space
Floor : 0

Description

Energiezuining gelijkvloers appartement Nieuwbouw

Sorry, there is no English translation. !!! NOG TWEE APPARTEMENTEN TE KOOP !!! Dit NIEUWBOUW energiezuinig gelijkvloers appartement in opbouw, zal gelegen zijn in een prachtig kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Het project is gelegen op wandelafstand van Station en Centrum Ninove en heeft een goede verbinding met de belangrijkste invalswegen. Als koper heeft U inspraak in de binnenafwerking volgens de budgetten opgenomen in het verkooplastenboek. Het appartement zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Het appartement is als volgt ingedeeld:
Inkomhal met apart gastentoilet, woonkamer met open ingerichte keuken, berging, badkamer met inloopdouche en een meubel met lavabo en 2 slaapkamers. Achteraan heeft men een groot terras, tuintje en een privatieve tuinberging

Mogelijkheid tot aankopen van een autostaanpaats of garagebox. Deze bevinden zich achteraan terrein, alsook de gemeenschappelijke huisvuilberging en fietsenstalling.

Troeven: Zonnepanelen - Warmtepomp (vloerverwarming) - Geen lift aanwezig, maar wel een goederenlift (ideaal voor de boodschappen) - ALU/dubbele beglazing. De werken zijn gestart, oplevering voorzien voor eind 2024.

Get in touch