Ground floor for sale

315000€

3 bedrooms 174 square meters

Immoweb code : 11135258
Immoweb code : 11135258

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
174 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een appartement op de benedenverdieping met terras en tuin in het centrum? Dan is dit iets voor u!

Dit appartement is zo goed als volledig gerenoveerd en heeft 3 slaapkamers. Bij het binnenkomen is er een ruime inkomhal met vestiairekast, living in parket met open haard, splinternieuwe nooit gebruikte inbouwkeuken met inductiekookplaat, dampkap, heteluchtoven, ijskast en vaatwasser, berging, hobbyruimte (25 m2), apart toilet, nieuwe badkamer met vrijstaand bad, douchecabine, toilet en lavabomeubel, 3 ruime slaapkamers. De living en keuken kijken uit op het terras in blauwe hardsteen met tuin en achterpoortje. Er is ook een droge voorraadkelder (22m) aanwezig. Indien gewenst kunt u een garage bijhuren.
Dit appartement is in 2023 gerenoveerd; elektriciteit, sanitair, keuken, badkamer, sierradiatoren, vloeren, eiken deuren, keldertrap,.. De aluminum ramen zijn 10 jaar geleden vernieuwd met superisolerende beglazing.

Wat ook heel uniek is : het appartement heeft een totaal oppervlakte van maar liefst 174 m2!! Interesse ? Te bezichtigen in het weekend op afspraak via sms op 0479/49.03.56. Rechtstreeks van eigenaar. Geen interesse om met immokantoren samen te werken !

Get in touch