Ground floor for sale

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 9642192
Immoweb code : 9642192

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen en recent gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en ruim terras in Temse? Gevonden!

Dit uitstekend gelegen, instapklaar en modern appartement heeft heel wat te bieden. De lichtrijke en gezellige leefruimte met groot terras, de 3 ruime slaapkamers en de grote, privatieve garage vormen slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
- -1V: via de lift of trap kan je naar de benedenverdieping waar zich de privatieve, dubbele garage bevindt en mee aangekocht dient te worden aan de prijs van €39.000. Ook bevinden zich hier de lokalen met de tellers van water/gas/elektriciteit. 
- GLV: je komt binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met traphal en lift.In het appartement zelf heb je via de inkomhal (15m²) toegang tot alle ruimtes. Als eerste heb je de lichtrijke leefruimte (32m²) bestaande uit eet- en zithoek en de goed uitgeruste, open keuken (7m²). Verder vind je nog 3 ruime slaapkamers (15-11-11m²) waarvan 1 met zicht op en toegang tot het terras. Daarnaast ook de badkamer (5m²) die voorzien is van een inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Het ruime terras is toegankelijk via de leefruimte of de grootste slaapkamer en ideaal om rustig buiten te vertoeven. Tot slot beschikt dit appartement over een wasplaats, berging, technisch lokaal en een apart toilet.

Ook ideaal als opbrengsteigendom.

Interesse? Maak dan snel een afspraak voor dit uitstekend gelegen appartement!

Get in touch