Ground floor for sale

325000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11169041
Immoweb code : 11169041

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in jouw (toekomstig) droomappartement! Stap binnen in dit authentiek gelijkvloers appartement dat alles heeft wat je zoekt. Met een totale oppervlakte van 104m2 en twee ruime slaapkamers creëert dit een comfortabele leefomgeving.

Een zuidwest gericht terras van 64m2, deels overdekt, zorgt voor het hele jaar door voor buitenplezier. Door de hoge plafonds van 3m25 voelt de ruimte licht en ruim aan. Daarbovenop zorgen de grote raampartijen voor overvloedige en natuurlijke lichtinval.

Dit prachtig appartement is voorzien van een hypermoderne, open keuken met alle nodige toestellen. Naast de keuken bevindt zich een praktische grote bergruimte.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele lavabo, alsook met de nodige opbergruimte.
Parkeren? De autolift brengt je naar de ondergrondse parkeergarage met een ruime staanplaats.

Dit authentiek appartement is gelegen op de ideale locatie. Het stadscentrum en het station bevinden zich op wandelafstand, maar toch ligt de woning in een rustige en omgeving met veel groen.

De dikke en oorspronkelijke muren van de toenmalige Begijnhofschool zorgen voor een goede isolatie zodat dat de energiefactuur laag blijft.

Heb je interesse in dit unieke pand? Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek waarom dit jouw nieuwe thuis kan zijn! Bel 0484 58 87 18 voor meer informatie.

Get in touch