Ground floor for sale

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 10763468
Immoweb code : 10763468

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
135 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek het appartement gelegen in de gezellige Rijselstraat 16 in Torhout. Met een ideale ligging in het bruisende centrum van de stad, op steenworp afstand van openbaar vervoer en alle nodige voorzieningen.

Via de aparte inkom wordt u verwelkomd in de elegante nachthal die u wegwijst naar verschillende ruimtes, deze inkom is voorzien van grote inmaakkasten. Ook mogelijkheid tot inrichting als PRAKTIJKRUIMTE.
Het appartement beschikt over drie volwaardige slaapkamers. Één van de slaapkamers is voorzien van een aangrenzende badkamer.
Met niet één maar twee goed ontworpen badkamers is dit appartement uniek!
De prachtig ingerichte open keuken vloeit naadloos over in de ruime leefruimte, waardoor een open sfeer ontstaat.
Extra opbergruimte is altijd een pluspunt, en deze woning biedt het met een aparte berging en ruime zolder!
Geniet van het buitenleven zonder de deur uit te hoeven met uw eigen Zuid-Oost gericht privéterras. Daarnaast is er een aparte fietsenberging voorzien, ideaal om uw fiets veilig op te bergen.

INVESTERINGSOPPORTUNITEIT: Dit appartement is interessant als investering! Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.

Warm geworden van dit appartement? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch