Ground floor for sale

199000€

1 bedroom 60 square meters

Immoweb code : 11414237
Immoweb code : 11414237

Overview

1 bedroom
1 bathroom
60 square meters livable space
Floor : 0

Description

Ground floor

Sorry, there is no English translation. Dit gerenoveerd gelijkvloers appartement is gelegen in een klein gebouw aan de Steenweg Op Zevendonk vlakbij het centrum van Turnhout. Op nog geen 15 minuten wandelen sta je op de Grote Markt, waar zich tal van cafés, restaurants, winkels, mogelijkheden voor openbaar vervoer,... bevinden. Liever toch wat vertoeven in het groen? Dan sta je op enkele minuutjes in het stadspark. Bovendien is de ligging ideaal qua bereikbaarheid door de nabijheid van het Station van Turnhout en de belangrijkste invalswegen.

Het gelijkvloers appartement heeft één slaapkamer, een terras van 11m² en een super leuke tuin van zo'n 52,5m². Verder is er ook nog een kelder. Het volledige gebouw ondergaat momenteel een totaalrenovatie. Parkeren doe je eenvoudig in de garage die extra bij aan te kopen is voor 20.000 euro.

Indeling
- woonkamer en eetkamer
- keuken
- slaapkamer 1 (13m²)
- tuin (52,5m²) en terras (11m²) met noordoost oriëntatie
- badkamer
- apart toilet
- kelder
- garagebox verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro

Troeven
- volledig gerenoveerd
- centrale ligging in Turnhout
- dubbele beglazing PVC
- individuele nutsvoorzieningen
- EPC label A na renovatie

Ben jij geïnteresseerd in dit gelijkvloers appartement te koop in Turnhout, ben je op zoek naar ander vastgoed, een investering of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres!

Get in touch