Ground floor for sale

* 1350000€

3 bedrooms 223 square meters

Immoweb code : 11278068
Immoweb code : 11278068
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
223 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit specifieke villa-appartement bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 223m². Bij het betreden van het appartement kan u via de inkomhal twee richtingen uit. Wanneer we links gaan komen we in de open woon- en leefruimte. Door de grote raampartijen zal u meteen kunnen genieten van een prachtig zicht alsook van een aangename lichtinval. De open keuken kan zoals steeds nog naar eigen smaak en idee afgewerkt worden in samenspraak met Sie-Matic. Aansluitend op de keuken vindt u nog een praktische bijkeuken.

Gaan we aan de inkomhal rechts, komen we in de nachthal welke alle overige vertrekken verbindt met elkaar. Zo treffen we op het einde van de nachthal een masterbedroom van maar liefst 47m² terug. Deze wordt opgedeeld in slaapruimte, dressing en badkamer met inloopdouche, toilet, bad en dubbel lavabomeubel. Voor de overige twee ruime slaapkamers werd een tweede badkamer voorzien met douche, toilet en dubbel lavabomeubel.

Helemaal tot rust komen kan u dan weer doen op het west-georiënteerde terras en in de privatieve tuin van 346 m². Mede in de verkoop zit een dubbele ondergrondse garage alsook een privatieve kelderberging inbegrepen. Interieurbeelden zijn puur illustratief.

This property is part of the project Het Groenhof

Get in touch