Ground floor for sale

€

2 bedrooms

Immoweb code : 10477388
Immoweb code : 10477388

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit gelijkvloers appartement in residentie Leeuwergem is voorzien van 2 slaapkamers en heeft een zeer hoge afwerkingsgraad. Bij het appartement hoort een ruime, onderhoudsvriendelijke tuin achteraan en mooi zonneterras aan de voorkant.

Dit luxe- appartement bestaat uit een inkomhal die u toegang verleent tot de ruime en lichtrijke leefruimte waar gekozen is voor een strak interieur. De keuken werd voorzien van een koelkast met vriesvak, een inductiekookplaat, stoomoven met warmhoudlade, een oven, een vaatwasmachine en een spoelbak. Hieraan grenst er een open berging die plaats biedt voor de wasmachine en droogkast. 

Verder vinden we twee slaapkamers voorzien van maatkasten die elk ophun beurt toegang verlenen tot het terras. 

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met bovengeplaatste spiegelkast, een handdoekdroger, een inloopdouche en infraroodcabine. In de inkom vinden we ook nog een gastentoilet

In de kelder bevinden zich nog twee ruime garageboxen opnieuw voorzien van kastruimte, elektriciteit en een lichtpunt. De garageplaats is apart bij te kopen voor een bedrag van € 30.000,00.

Troeven: 
- domotica 
- infraroodcabine
- maatwerk 
- zonneterras met luifel 
- alarm
- garage (x2)
 

Interesse in dit luxe appartement te koop in Waregem? Aarzel niet mij te contacteren en we brengen samen een bezoek ter plaatse!

Get in touch