Ground floor for sale

310000€

2 bedrooms 75 square meters

Immoweb code : 11150044
Immoweb code : 11150044

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
75 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit tweeslaapkamer appartement is ideaal gelegen in de rustige Oosterveldwijk (Mobiscore 8.9/10) nabij winkels, parken (Fort V, Nachtegalenpark), openbaar vervoer en scholen. Vlot bereikbare oprit van de E19 en Antwerpse Ring.
Het appartement bevindt zich in een kleinschalig gebouw bestaande uit 3 appartementen, met lage gemeenschappelijke kosten. Geen lift. Recent werd de boiler volledig vervangen (aug 2023) en werd vloerisolatie via de kruipkelder aangelegd (2024).
Indeling:
Inkomhal met toegang tot alle ruimtes. De hal en leefruimte hebben een parketvloer, de slaapkamers laminaat en de keuken en badkamer tegels. De open keuken is ruim uitgerust met oven, gasfornuis, koelkast en diepvries. Veel opbergruimte en groot keukenwerkblad.
Badkamer met lavabo, douche en toilet.
1 grote slaapkamer (met toegang tot achtertuin) en 1 kleinere slaapkamer (momenteel gebruikt als dressing en babykamer).
Dubbele raambeglazing. Geen asbest. Elektriciteit conform.
Zowel vooraan als achteraan het appartement bevindt zich een afgeschermde privé tuin (Oost- en West gericht), met tuinhuis en aangelegd terras. De tuin achteraan heeft zon van ’s morgens tot de namiddag en vooraan van de namiddag tot ‘s avonds.
Een garage en autostaanplaats behoren eveneens tot het appartement (inbegrepen in de prijs).

Indien interesse, graag mailen naar [email protected]

Get in touch