Ground floor for sale

* 547000€

2 bedrooms 152 square meters

Immoweb code : 10954371
Immoweb code : 10954371
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
152 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Antonissen presenteert een charmant appartement van 152 m² op de begane grond in het "Vancouver" project, uitgerust met een terras en een privétuin van 33 m².

Doordachte Indeling: De hal, met vestiaire en aparte WC, leidt naar een lichte woonkamer. Deze ruimte combineert een zit- en eetgedeelte met een super uitgeruste open keuken, en biedt toegang tot het terras.

Comfort en Functionaliteit: De nachthal biedt toegang tot een bijkeuken, een tweede aparte WC en twee handige bergruimtes. Er zijn twee slaapkamers en een grote badkamer met een aparte douche. Duurzaamheid en Gemak: Het gebouw is voorzien van begroeide daken of zonnepanelen, wat bijdraagt aan de ecologische aantrekkelijkheid.Optioneel is er parkeergelegenheid beschikbaar, evenals fietsenstallingen en kelders tegen een meerprijs.

Ideale Omgeving: Gelegen in een aangename, rustige en internationale buurt met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, waaronder openbaar vervoer, winkels, kinderopvang, scholen en een cultureel centrum.

Uitstekende Investering: Het gebied is zeer gewild voor high-end verhuur, wat dit appartement aantrekkelijk maakt voor investeerders.

De verkoop van dit appartement op de begane grond is onderworpen aan registratierechten. Neem contact op voor een volledige presentatie van dit bijzondere appartement en de overige mogelijkheden binnen het "Vancouver" project.

This property is part of the project Vancouver

Get in touch