Catering industry for rent

1975€ + 470€ per month

421 square meters

Immoweb code : 11231293
Immoweb code : 11231293

Overview

421 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruime handelspand van 375 m²met grote zichtbaarheid en perfecte bereikbaarheid (tramhalte op 100 m) is gelegen tussen Koksijde-bad en Nieuwpoort-bad, op de kustbaan De Panne – Oostende.

Naast voldoende parkeerplaatsen in de straat zijn er achteraan zes extra privé-parkeerplaatsen optioneel te huren. Een terras is mogelijk.

Gunstige voorwaarden: huurprijs 1 975 euro (voor de winkel van 375 m² met kelder van 35 m² ) + prijs inboedel overeen te komen.

+ 470 euro maandelijkse voorschotten voor de gemeenschappelijke kosten gebouw, onroerende voorheffing pand en retributie terrasuitbouw. Gèèn andere maandelijkse kosten.

Deze handelszaak heeft de afgelopen jaren een trouw cliënteel opgebouwd en bewezen dat de locatie een groot potentieel heeft. Op Tripadvisor krijgt de brasserie een score van 4,5 op 5.

Wat betreft de inboedel en inrichting:

“Een aantal toestellen ontbreken om onmiddellijk te kunnen doorstarten. Het pand is evenwel mooi ingericht en de aanwezige meubilering komt goed tot zijn recht. De overnamewaarde bedraagt rond de 75 000 euro” zo stelt de schatter.

De venale waarde is geschat op 25.000 € exclusief btw. Een lager bod dan 25 000 euro op de inboedel is eventueel mogelijk maar dat moet de curator eerst voorleggen aan de rechter-commissaris ter goedkeuring.

De weg gehaalde toestellen kunnen door de betreffende firma's steeds terug geplaatst worden

Meer informatie te verkrijgen op aanvraag. Snelle respons.

Get in touch