Catering industry for sale

548000€

537 square meters

Immoweb code : 11174545
Immoweb code : 11174545

Overview

2 bathrooms
537 square meters livable space
537 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit veelzijdige pand omvat niet alleen een sfeervol woongedeelte, maar herbergt ook een florerende horecazaak dat bekend staat om zijn gezellige atmosfeer en uitstekende keuken.

Restaurant:

Het restaurant, momenteel een bruisend etablissement met een vast cliënteel en vrij van brouwer, biedt een unieke kans voor een ondernemer. Met 60 zitplaatsen, een goed onderhouden keuken en de mogelijkheid om een extra vergaderruimte of restaurantgedeelte te creëren in de te renoveren ruimte, is er volop ruimte voor groei met hoog rendementswaarde. Het gebouw beschikt over een ruim terras aan de voorzijde en een charmant terras achteraan.

De huidige sfeer ademt gezelligheid met een vleugje retro en jazzy stijl, maar de flexibiliteit van de ruimte maakt het gemakkelijk om het interieur aan te passen aan elke gewenste ambiance.

Woning:

De begane grond biedt een praktische indeling met een keuken, een ruime woon- en leefkamer en een aangenaam zuidgericht tuintje. Op de bovenverdieping bevinden zich een royale hal, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De master bedroom beschikt over een extra en-suite badkamer met bad.

Dit pand biedt niet alleen een fantastische gelegenheid voor een eigenaar-uitbater, maar is ook geschikt voor verhuur, waardoor het een veelzijdige investering is.

Overname handelsfonds afzonderlijk te bespreken.

Gelieve contact op te nemen met Lydia via 0471 47 92 77.

Get in touch