Catering industry for sale

145000€

5 square meters

Immoweb code : 10912519
Immoweb code : 10912519

Overview

5 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Investeren in een hotelkamer in het Ibis Styles Kortrijk betekent zorgeloos genieten van een extra inkomen. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Het ibis Styles Nieuwpoort ligt in Nieuwpoort, op slechts enkele kilometers afstand van het strand van Nieuwpoort. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten, zoals een binnenbad, een sauna met infraroodverlichting en een hamam. WiFi is gratis in de openbare ruimtes en in alle kamers.

Het ibis Styles Nieuwpoort biedt klassieke en luxe tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden, evenals familiekamers. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. Extra‘s zijn onder meer gratis toiletartikelen en een haardroger.

Het strand ligt op slechts 5 minuten rijden. Brugge ligt op 33 km van ibis Styles Nieuwpoort en Oostende is op 15 km afstand te vinden. De IJzertoren en het attractiepark Plopsaland liggen beide op 13 km van de accommodatie. De internationale luchthaven Brussel Airport ligt op 1,5 uur rijden van het ibis Styles Nieuwpoort.

Get in touch