Catering industry for sale

225000€

78 square meters

Immoweb code : 11206939
Immoweb code : 11206939

Overview

78 square meters livable space
1190 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een handelspand met maximale visibiliteit? GEVONDEN!!!

Dit lichtrijke handelspand van 100m² in het centrum van Opwijk biedt de ideale ruimte voor diverse zakelijke doeleinden (horeca, kantoor, vrij beroep,... bijna alles is hier mogelijk). Met grote ramen creëert het natuurlijk licht een uitnodigende sfeer voor klanten en medewerkers.

De strategische ligging verzekert niet alleen optimale zichtbaarheid maar ook bereikbaarheid. Twee private autostaanplaatsen achteraan, inclusief voldoende parking voor de deur, zorgen voor gemak en klantvriendelijkheid. Deze ruimte biedt flexibiliteit met twee achterdeuren, ideaal voor leveringen of speciale evenementen. Verder kunnen de 2 private parkeerplaatsen worden omgetoverd tot een aangenaam terras voor medewerkers of klanten.

Een aparte op te frissen keuken en toilet voegen comfort toe, waardoor het pand geschikt is voor professioneel gebruik en een aangename werkomgeving biedt. Maak van deze veelzijdige, goed bereikbare ruimte de nieuwe thuisbasis voor jouw onderneming. Contacteer ons vandaag voor een bezichtiging en ontdek alle mogelijkheden! Jouw succesverhaal begint hier!

Meer informatie/een bezoek? Contacteer Jonas op 0468 19 11 62 of via [email protected].

Get in touch