Catering industry for sale

198000€

296 square meters

Immoweb code : 11348079
Immoweb code : 11348079

Overview

296 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Feestzaaltje en tuin als extra troeven ….

Pal in het centrum van Rekkem vinden we deze mooie horecazaak. De zaak werd in 2012 vernieuwd. De aantrekkelijke gevel verleidt ons meteen om binnen te stappen.
Het café is heel gezellig ingericht en beschikt over een mooie toog en lambriseringen. Aansluitend is er de keuken met kook- en wasgedeelte, een grote koelcel en een aanpalende berging. Verder is er nog een sanitair gedeelte dat is opgesplitst in een vrouwen- en een mannentoilet. Vanuit het café kunnen we naar de binnenkoer waar de klanten bijvoorbeeld rustig een sigaretje kunnen roken. Deze binnenkoer is trouwens ook bereikbaar via een ingang langs de zijkant. Achteraan de zaak is er een feestzaaltje waar er tal van bijeenkomsten en feestjes kunnen worden georganiseerd. Als kers op de taart bevindt zich achter deze zaal ook een grote tuin. Deze tuin is ook bereikbaar via een poort langs de zijkant.

De eerste verdieping kan gebruikt worden als woonst. Bovengekomen is er allereerst een grote ruimte die als living kan worden ingericht. Verder zijn er nog 2 kamers, een berging en een badkamer met lavabo, douche en aansluiting voor wasmachine.
Natuurlijk kan de bovenverdieping ook worden gebruikt om vergaderzalen in te richten.
Het eigendom beschikt ook over een zolder en een kelder.

Dit is het gedroomde pand om een bloeiende horecazaak uit te bouwen! Eveneens kan het ook de ideale locatie zijn voor een vrij beroep of het uitbaten van bijvoorbeeld een kindercrèche!

Get in touch