Catering industry for sale

389000€

172 square meters

Immoweb code : 10907610
Immoweb code : 10907610

Overview

172 square meters livable space
172 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit horecapand in restoratie op het Dorp van Schellebelle wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate. Maak uw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar uw makelaar Frederick Piens via 0473/30 15 37.

Bent u op zoek naar een horecapand, restaurant of dergelijk met als extra troef deze schitterende locatie op het bruisende idylissche Dorp van Schellebelle. Dan is deze parel iets voor u!

(Op het plan kan u de indeling van het Horecagedeelte bekijken, het betreft de oppervlakte welke omlijnd is in het blauw = 172m²)

U kan tevens van het terras van om en bij 70m² gebruik maken in overeenkomst met de Dienst Vergunningen van de Gemeente Wichelen.

Dit pand wordt verkocht in de toestand waar het zich nu in bevind. Dit pand geniet tevens van de zonnepaneleninstallatie. (De verdeling van het genot hiervan is verder af te stemmen met de eigenaar van het gebouw.)

BEZOEKEN IS MOGELIJK VANAF 6 SEPTEMBER

De mogelijkheden die dit pand biedt zijn eindeloos. Heeft u een restaurantdroom of een andere wens? Wij helpen uw droom waarmaken!

Aan ontspanning geen gebrek. Op amper 50 meter kan u de veerboot over de Schelde nemen en beland je in het alom bekende natuurgebied “ De Kalkense Meersen” waarbij wandelen, fietsen en genieten van de prachtige fauna en flora hoog aangeschreven staan.
Eveneens op korte afstand bevindt zich een volledig nieuw sportcomplex met atletiekpiste.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van alle biedingen zal de verkoper beslissen o

Get in touch