House for rent

1050€ per month

Immoweb code : 11348329
Immoweb code : 11348329

Overview

1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning wordt voor de eerste maal in gebruik genomen na een totale renovatie.
Bij binnenkomst van de woning ervaar je een herenhuisgevoel door de hoge plafonds, de brede sierlijsten en de sierlijke originele trap. De woonkamer is heel ruim, een zetelhoek en eet- of bureauhoek zijn mogelijk en gaat via een open doorgang over in de keuken/eetkamer. De keuken is uitgerust met ingebouwde koelkast, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasmachine, dampkap en inductiekookplaat. Naast de keuken is een afzonderlijke berging/wasplaats voorzien met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ook een afzonderlijk toilet is voorzien op het gelijkvloers. Vanuit de lichtrijke keuken is er toegang tot een terras van 9 m², een met klinkers bestraat koertje en afzonderlijke bergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met grote inloopdouche, meubel met dubbele wastafel en toilet.

De zolderverdieping is één grote (slaap)kamer met ingebouwde kasten.

Zowel op de eerste verdieping als op de zolderverdieping ligt eenzelfde laminaatsoort. Het gelijkvloers is volledig in eenzelfde soort betegeld.

Het buitenschrijnwerk werd overal in de woning vernieuwd, van buitendeuren tot ramen.

De zolderverdieping werd volledig langs de binnenzijde geïsoleerd, alsook de platte daken werden voorzien van nieuwe isolatie, alsook van nieuwe dakbekleding.

Voor deze woning zijn we op zoek naar huurders die het onderhouden alsof het hun eigen woning zou zijn.

Get in touch