House for rent

1800€ per month

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11209447
Immoweb code : 11209447

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
Available date : 05/02/2024
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

De gerenoveerde woning biedt op de gelijkvloerse verdieping plaats aan een grote leefruimte (afgesloten van de inkomhal door een gietijzeren deur), een keuken (ingericht met toestellen: koelkast, vaatwas, hete-lucht oven, inductie-vuur), en een aparte bergruimte (met aansluiting voor wasmachine en droogkast). Daarnaast beschikt de gelijkvloers over een apart toilet en een kelder.
De eerste verdieping telt twee slaapkamers, een tweede apart toilet en een eerste badkamer (met ligbad, dubbel wasmeubel en douche). De master-bedroom met eigen badkamer (douche en wasmeubel) bevindt zich op de tweede verdieping, die gekenmerkt wordt door de charmante houten roostering.

Het huis heeft ook een ZUID-WEST georiënteerde terras.
---
Realo Mobiliteitsscore: 91 %: Middenin het historische Begijnhof van Gent, vlakbij R40, het historische centrum van Gent, directe tram-en busverbinding en nabij tal van voorzieningen zoals supermarkten en andere winkels.

Het Groot Begijnhof dankt zijn naam aan de Heilige Elisabeth van Thüringen, ook vaak Elisabeth van Hongarije genoemd.

Het Begijnhof werd verlaten in 1873 voor het nieuwe Groot Begijnhof Sint-Amandsberg net buiten het stadscentrum. Daarnaast ligt in de stad ook nog het Begijnhof Ter Hoye. Het Gentse Oud Begijn

Get in touch