House for rent

2000€ per month

3 bedrooms 283 square meters

Immoweb code : 11336993
Immoweb code : 11336993

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
283 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
Verborgen achter de groene haag vind je deze bijzondere en tijdloze gezinswoning terug. Super centraal gelegen, midden in Heusden, deelgemeente van Destelbergen.
Op wandel en fietsafstand vind je alle noodzakelijke winkels en uitnodigende restaurants.
Met de auto ben je vlot op weg door de nabijheid van R4/E17/E40. Op 10 minuutjes sta je in Gent-centrum, met de fiets of het openbaar vervoer moet je rekenen op 20 minuten.
De woning straalt - door de tijdloze materiaalkeuzes en kleurgebruik - comfort, warmte en gezelligheid uit. Het zicht op de omliggende tuin brengt je helemaal tot rust. Door de juiste beplanting vloeien interieur en exterieur vlot in elkaar over.
Bij het binnenkomen tref je via de inkomhal alle ruimtes aan zoals de 3 slaapkamers en de badkamer die werd voorzien van een toilet, dubbele lavabo, bad en een douche. Loop door naar de grote leefruimte, afgewerkt met een handige indeling zo biedt de living plaats voor een gezellige zithoek en ruime eethoek maar ook een opgehoogde bureau/leeshoek.
Schuif de grote ramen open en geniet van een verlenging van de leefruimte met het zonnige terras.
Aansluitend de keuken - voorzien van alle comfort – daarnaast de ruime berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast,…
Een absoluut pluspunt is dat er op het perceel een

Get in touch