House for rent

1250€ + 70€ per month

3 bedrooms 227 square meters

Immoweb code : 11342446
Immoweb code : 11342446

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
227 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Vrijstaande woning met 3 slaapkamers en prachtig aangelegde tuin.

Ligging: Parallel gelegen met de Tulpenstraat vinden wij in Houthalen-Oost de Musstraat. Deze ligging, omringd door verschillende villa's, is gekend voor zijn rust en uitstraling.

Indeling: Inkom, woonkamer, eetkamer, veranda, keuken, kelder, berging, toilet, drie slaapkamers, badkamer (ligbad, lavabo, douche en toilet), een zolder berging, carport en tuin.

Omschrijving: Inkomhal geeft uit op de lichtrijke woonkamer en eetkamer. Hierachter bevindt zich de ruime keuken met een ontbijttafel. Het pand beschikt over een ruime kelder dewelke vochtvrij is. Naast de keuken is er een praktische berging/wasplaats en toilet. Het verdiep omvat drie slaapkamers en een extra ruimte die men kan gebruiken als berging. Verder treft men op het verdiep de badkamer met ligbad, toilet, dubbele wastafel en douche. Kortom voorzien van alle comfort. In de aangelegde tuin dewelke volledig afgesloten is kan u in alle rust genieten van de privacy. Tot slot is er een achter de woning een ruime carport voorzien. Om ervoor te zorgen dat de tuin er het hele jaar door prachtig uit ziet schakelen wij een tuinman in voor het regelmatig tuinonderhoud.

Extra:
- EPC 250 kWh/m² (jaar)
- Zonnepanelen
- Centrale verwarming op stookolie
- Tuinonderhoud € 70 p/m
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigend

Get in touch