House for rent

4 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11198625
Immoweb code : 11198625

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
250 square meters livable space
Available date : 05/15/2024
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPGELET: om dit pand te huren of bezichtigen vragen wij steeds eerst een virtueel bezoek te brengen aan het pand. Ga hiervoor naar www.rosseel.be en vul de referentie XD223 in in het veld ‘zoek’ bovenaan rechts. Kies dan ‘360°’. De website helpt je nu verder voor de volgende stappen.

Deze prachtige woning is een standaard nieuwbouwhuis met een adembenemende tuin (wordt nog aangelegd) en een ruim terras. De woning beschikt over een garage met plaats voor twee auto's. Met maar liefst 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin, en de bewoonbare oppervlakte van 250 vierkante meter biedt alle comfort die u nodig heeft.

De woning is zal tegen midden Mei volledig af zijn en voorzien zijn van alle moderne gemakken, waaronder ventilatie om te zorgen voor een gezonde en frisse leefomgeving. Elk verdiep is uitgerust met een keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 woonkamers! Op het 2de verdiep bevindt zich ook een terras die een prachtig uitzicht geeft over de steden als Mullem, Huise en Lede. Deze woning is modulair en kan dus perfect dienen als kangoeroewoning die bestaat uit 1 gezin.

De tuin is een oase van rust en groen, ideaal voor ontspanning.

Kortom, deze woning heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel wonen en voldoet aan genoeg privacy. Met zijn moderne voorzieningen, ruime indeling, een grote tuin en genoeg parkeergelegenheid. heeft deze woning alles om een comfortabel en rustgevend te wonen. Deze woning is beschikbaar vanaf 15/05/2024.

Get in touch