House for rent

850€ per month

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11277508
Immoweb code : 11277508

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
226 square meters of land

Description

Ruime gezinswoning met 3 slaapkamers te Emelgem

Deze ruime gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar voor verhuur! Bezichtigingen kunnen worden aangevraagd via onze website of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Gelegen in het bruisende centrum van Emelgem, biedt deze woning het beste van beide werelden: nabijheid van lokale handelaars en scholen op wandel- en fietsafstand, terwijl het centrum van Izegem en de opritten naar de E403 richting Brugge en Kortrijk gemakkelijk bereikbaar zijn.

De indeling van de woning is als volgt: bij binnenkomst leidt de inkomhal naar de ruime leefruimte met open keuken. Geniet van overvloedig natuurlijk licht dankzij het grote schuifraam dat uitkijkt op de zuid-gerichte stadstuin met terras, perfect voor ontspanning en bijeenkomsten.

De keuken is voorzien van alle basiscomfort, inclusief een elektrische kookplaat met oven, dampkap en dubbele spoelbak met dubbele afdruip. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging/kleine garage.

Verder op het gelijkvloers is er een tussenruimte die toegang biedt tot het toilet, de ruime berging (met wasmachineaansluiting) en de tuin.

Op de bovenverdieping vindt u 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet. En als kers op de taart is er nog een ruime zolder!

Bouwtechnisch gezien beschikt deze woning over dubbele beglazing met PVC-raamwerk, rolluiken, centrale verwarming op aardgas en een nieuw geplaatste gaskachel in de leefruimte, waarvan de bekleding nog wordt afgewerkt.

Mis deze k…

Get in touch