House for rent

1500€ per month

2 bedrooms

Immoweb code : 11323542
Immoweb code : 11323542

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
392 square meters of land
Available date : 05/02/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op deze uitstekende locatie met optimale bereikbaarheid voor zowel de lokale handelaars als naar de verbindingswegen met de grootsteden vinden we deze mooie lichtrijke woning . Deze locatie heeft een hoge mobiscore (8/10) vanwege een goed aanbod in openbaar vervoer (vlakbij een treinstation en bushalte).
Opmerkelijk aan deze woning is de ruimte in combinatie met een kwalitatieve afwerking. We komen binnen in een ruime inkomhal met trap naar boven en een deur die leidt naar grote droge kelder... verder vinden we een ruime leefruimte die zich uitstrekt van de voorgevel tot de achtergevel. Aansluitend aan de leefruimte is de volledig ingerichte open keuken met bergruimte. Op de benedenverdieping bevindt zich ook een toilet.
Via de schuifraam heeft u zicht en toegang tot de groene, grote en zonnige tuin. De tuin met terras heeft een zonnige noord-oost oriëntatie en heeft door de diepte steeds zon! Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en 2de toilet terug. Overal rolluiken voorzien! ENKEL KORTE-TERMIJNHUUR (max 12 maanden).

Get in touch