House for rent

1260€ per month

3 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11313494
Immoweb code : 11313494

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
300 square meters of land

Description

HIGH-END AFGEWERKTE MODERNE NIEUWBOUWWONING

Deze moderne halfopen nieuwbouwwoning van 2023 is gelegen op amper 3 minuten rijden van het centrum van Kruishoutem, nabij allerhande winkels, horeca, scholen, etc. U geniet hier van een uitstekende bereikbaarheid. Vanuit Lozer (Kruisem) heeft u een gemakkelijke verbinding naar alle belangrijke invalswegen, ook bevind er een buslijn op wandelafstand.

De woning is bovendien super energiezuinig. Waardoor de allernieuwste technieken geïntegreerd zijn in de woning: lucht/water warmtepomp met vloerverwarming (deze kan ook tot 5 graden koelen) op beide verdiepen, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, hoog isolerende dubbele beglazing … Kortom dit is een woning met hoog wooncomfort!

Deze schitterende tot in de puntjes afgewerkte woning beschikt over een volledig geïnstalleerde open keuken (inox kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, ijskast en diepvriezer) en leefruimte die toegang biedt tot terras en tuin. Tevens is er op het gelijkvloers nog een inkomhal, apart toilet en berging aanwezig. Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, badkamer (met bad en inloopdouche), een tweede toilet en een technische ruimte. Bijkomend beschikt de woning over een zongerichte tuin en een tuinhuis. Vooraan de woning is er de parkeermogelijkheid voor 3 wagens.

Extra troeven:
- Eerste ingebruikneming
- Goed gelegen/rustige ligging
- Instap klaar
- Energiezuinig
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- 3 slaapkamers

Get in touch