House for rent

800€ per month

1 bedroom

Immoweb code : 11344983
Immoweb code : 11344983

Overview

1 bedroom
1 bathroom
Available date : 07/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit knusse pand, perfect gelegen in de stad Landen, centraal te midden van alle voorzieningen.
Bij binnenkomst leidt een gang u naar een ruime slaapkamer die zorgt voor een rustgevende omgeving. De keuken, afgescheiden door een deur, is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt ruime werk- en opbergruimte. Grenzend hieraan vindt u een apart toilet en een kleine gang die leidt naar de badkamer met douche en lavabo, perfect voor uw dagelijkse verzorging.

De leefruimte is rijk aan natuurlijk licht, wat zorgt voor een open en uitnodigende sfeer. Er is ook een aparte ruimte die kan dienen als hobbykamer of kantoor, met een prachtig uitzicht op de Zeype vallei. De ruime veranda met zonnewering en een groot terras zijn ideaal voor ontspanning of ontvangsten.

Buiten het huis bevindt zich een privéparkeerplaats. Op loopafstand zijn alle essentiële voorzieningen te vinden, zoals basisscholen, middelbare scholen en diverse supermarkten waaronder Carrefour, Delhaize, Aldi, Lidl en Colruyt. Het treinstation van Landen is slechts tien minuten wandelen.

Landen biedt uitstekende recreatiemogelijkheden, waaronder het Plopsa zwembad waar inwoners kunnen genieten van uitgebreide openingstijden en voordelige tarieven. Ook is er een levendige winkelstraat en directe toegang tot het prachtige natuurgebied De Beemden. Dit huis is een uitstekende keuze voor diegenen die comfort en moderne voorzieningen willen genieten in een stedelijke omgeving.

Get in touch