House for rent

880€ per month

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11347885
Immoweb code : 11347885

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
230 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare en lichtrijke woning is gelegen op een boogscheut van het marktplein van Meulebeke 't Veld en is zeer rustig gelegen. Dit op wandelafstand van bakker, slager, school, kinderopvang en het provinciaal domein 't Veld. Deze woning is ideaal voor een koppel of een gezin.

U komt binnen in de inkomhal. De inkomhal met trappenhal biedt U toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een zithoek en een eethoek. Vervolgens komt U terecht in de open ingerichte keuken. De keuken is voorzien van een oven | microgolfoven | inductie kookplaat | dampkap | vaatwasmachine | spoelbak. Via de keuken kan u het terras en de tuin betreden. Naast de keuken is er een wasplaats voorzien. Via de hal is er toegang tot de droge kelder en het gastentoilet.

Het exterieur is voorzien een terras en grasperk. De tuin is volledig afgezet en is kindvriendelijk. Via het terras is er een directe doorgang naar de straat. Ideaal om met fietsen te passeren of met uw tuinafval. Er kan geparkeerd worden voor de deur.

Via een vaste trap komt U terecht op het verdiep. Het verdiep is voorzien van een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en een toilet. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

De volledige woning werd opgefrist! Alsook werd de woning volledig GESCHILDERD! Kortom een echte AANRADER!

PLUSPUNTEN:
* GESCHILDERD
* ROLLUIKEN
* INSTAPKLAAR
* AFGESLOTEN TUIN

Get in touch