House for rent

1350€ per month

3 bedrooms 174 square meters

Immoweb code : 11313332
Immoweb code : 11313332

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
174 square meters livable space
568 square meters of land
Available date : 06/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Beschikbaar vanaf 1 Juni. Ontdek deze prachtige, landelijke en luxueuze nieuwbouwwoning, gelegen op een serene en doodlopende verkaveling in De Miere, Kozen. Deze woning combineert karakter met moderne luxe, ideaal voor een gezin, een koppel of een alleenstaande die waarde hecht aan rust met een vleugje luxe in een centraal gelegen omgeving.

Locatie: Geniet van de gemakken op wandelafstand, waaronder een basisschool, bakkerij, slagerij en apotheek. Kinderen kunnen vrij spelen in het nabijgelegen speelpark. Speelpark in de buurt. Sint-Truiden, Hasselt, Alken en Nieuwerkerken zijn vlot bereikbaar.

Kenmerken: Energiezuinige warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen. Moderne keuken met inductiekookplaat, oven, magnetron en ruime koelkast. Luxueuze badkamer met grote inloopdouche, bad voor 2 personen en dubbele wastafel. Regenwaterrecyclage voor toiletten en buitenkranen.

Indeling: Gelijkvloers met inkomhal, toilet, ruime woonkamer, eetruimte, keuken en berging. Boven een grote masterbedroom met dressingmogelijkheid, twee slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. Groot terras en tuin die onderhoudsvriendelijk en omheind wordt, met haag voor de privacy. Parkeerplaats voor drie auto's.

Een Perfect Thuis: Deze woning belooft niet alleen comfort en luxe, maar ook een warme en uitnodigende omgeving waar elke dag voelt als een terugkeer naar een serene groene oase. Bent u klaar om uw nieuwe thuis te ontdekken?

Get in touch