House for rent

1350€ per month

3 bedrooms

Immoweb code : 11380553
Immoweb code : 11380553

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
345 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze half open bebouwing met grote tuin werd flink onder handen genomen en omgevormd tot een uiterst gezellige gezinswoning. De woning ligt pal in het centrum van Ravels.

Indeling:
Je betreedt de woning via een inkomhal waar zich het gastentoilet bevindt. Van hieruit kom je in het woongedeelte. Deze bestaat enerzijds uit een woonkamer welke voorzien is van een mooie zwart stalen raam en vloerparket. De keuken is open en ingericht met een keramische kookplaat met geïntegreerde dampkap, microgolf, oven, vaatwasser en koelkast. Van hieruit heb je zicht op de enorme tuin. Deze wordt nog aangelegd (gras) en omheind. Verder is er op het gelijkvloers nog een kleine bergruimte onder de trap. Naast de keuken is er plaats om wasmachine en droogkast te zetten.

Via de open trap in de woonkamer bereik je de 1ste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Van hieruit kan je via een vast trap de 2de verdieping bereiken. Een prachtige ruimte met mooie houten balken tot in de nok. Deze kan je inrichten als slaapkamer/bureau/speelruimte.

De tuin is west gericht en wordt nog aangelegd met gras. Er zal tevens een omheining geplaatst worden.

Pluspunt: er is een smal steegje aan de rechterkant van de woning zodat je met vuilcontainers en fietsen steeds achterom kan.

Bijzonderheden:
- Onmiddellijk beschikbaar
- Centraal gelegen
- Volledig gerenoveerd
- Grote tuin
- EPC is nog niet voorhanden (nog in opmaak)

Get in touch