House for rent

775€ per month

2 bedrooms

Immoweb code : 11359361
Immoweb code : 11359361

Overview

2 bedrooms
1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze heerlijk, opgefriste woning kijkt uit op een gezellig pleintje waar je kan verpozen, al of niet onder de bomen. Ze beschikt over 2 slaapkamers en is instapklaar.

De stijlvolle, nieuwe voordeur geeft je de toegang naar de inkomhall met trap naar boven. Onder de trap, extra bergruimte. Via de glazen binnendeur -met motief- kom je in de smaakvolle living met ruime eetplaats/bureau en zithoek.
Naast de half-open wand kom je in de ruime keuken terecht. Alle hedendaagse toestellen zijn ingebouwd aanwezig en gebruiksklaar. Er is plaats genoeg voor een comfortabele eettafel en de nodige meubels. Het keukenmeubel met aanrecht is echt wel ruim bemeten. Met meer dan voldoende opbergruimte is het in de keuken aangenaam vertoeven met voldoende licht via een lichtkoepel én een zeer groot vensterraam/schuifdeur.
Er is doorgang naar de badkamer en toilet: ook hier voldoende plaats en tevens aansluitingsmogelijkheden voor een wasmachine/droogkast.
Via bovenvermelde schuifdeur kan je genieten op het aangenaam, ingesloten terras, zonder inkijk. De opbergruimte staat je ten dienste voor tuingerief (aanwezig), de BBQ, enzzz.
Het tuintje vervolledigt het comfort van de woning.
Op het verdiep bevinden zich naast de overloop, 2 slaapkamers. Hier is ook de toegang naar de trap voorzien, die leidt naar de zolderruimte. Mogelijkheid om op de zolder er een hobbyruimte of extra slaapkamer van te maken.
Vlotte verbinding naar E 403 en andere.
Een cosy woning om er -thuis- te komen.

Get in touch