House for rent

1280€ per month

2 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11308500
Immoweb code : 11308500

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
225 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Volledig gerenoveerde eengezinswoning met twee slaapkamers én bureau/prakijkruimte.
Gelijkvloers; inkomhal, extra multifunctionele ruimte die mogelijks gebruikt kan worden voor praktijkruimte, hobbykamer of bureau. Toilet. Deur naar droge kelder. Deur naar leefruimte met open keuken, living en eetkamer. De keuken is hyper geïnstalleerd met recente koelkast en diepvriezer, recente combi stoomoven, gasvuur, nieuwe kraan. De leefruimte beschikt over een airco voor aangename temperaturen tijdens hittegolf.
Terras, ruime tuin die doorloopt naar de garage. Automatische poort aan de achterkant van de garage die uitkomt op aanpalende straat. Zonnepanelen op het dak van de garage. Aansluitingen voor elektrische laden zijn voorzien. Alle voorbereidende elektrische voorzieningen voor laadpaal zijn aanwezig.
Waterput voorzien waar de toiletten en de buitenkranen op zijn aangesloten.
Eerste verdieping; ruime slaapkamer, badkamer met douche, bad, toilet, lavabo en ruime opbergkast. Hal waar wasmachine en droogkast aansluiting zijn alsook de Bosch verwarmingsketel.
Trap naar de tweede verdieping; ruime slaapkamer die voordien bestond uit 2 kleinere slaapkamers. Goede isolatie én moderne airco voorzien. De airco is vorig jaar geïnstalleerd en is van het merk Panasonic.
Het hele huis beschikt over centrale verwarming met slimme thermostaten; elke ruimte is apart van mekaar te verwarmen.

Get in touch