House for rent

1400€ per month

4 bedrooms

Immoweb code : 11353258
Immoweb code : 11353258

Overview

4 bedrooms
1 bathroom

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze publicatie gaat over 4 gelijkaardige huurwoningen in een volledig nieuwe, groene verkaveling te Oostakker, ideaal voor jonge gezinnen.
De wijk is gelegen dichtbij horeca, winkels, aangename fietsroutes doorheen de naastliggende dorpen én in de verkaveling is een speelpleintje met groene ontmoetingsplaats voorzien.

Deze 4 vrijstaande woningen in Marie-Pollstraat bieden op het gelijkvloers een inkomhal met apart gastentoilet, een leefruimte met grote raampartijen en aansluitend een volledig uitgeruste, strakke keuken: kookplaat, oven, combi-oven, ijskast met vriesvak, vaatwasmachine allen van AEG. Naast de keuken is een ruime berging voorzien met spoelbak.

De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers, een badkamer uitgerust met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Ook op deze verdieping is een apart toilet voorzien. Een mooie troef aan deze woningen is de grote zolderverdieping die volledig afgewerkt zal zijn als extra slaapkamer of polyvalente ruimte. Tot slot zal de tuin met terras helemaal afgesloten worden en is er naast de woning een carport voorzien waardoor er 2 staanplaatsen zijn.

Dankzij de zeer energiezuinige maatregelen: verwarming op gas, zonnepanelen en volledig geïntegreerd ventilatiesysteem hebben de woningen een e-peil 30.
De huizen worden volledig geschilderd, voorzien van verlichtingsarmaturen en gordijnrails.

De instapklare woningen zijn vrij vanaf 01/08/2024 met een maa

Get in touch