House for rent

1295€ per month

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 11396550
Immoweb code : 11396550

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
569 square meters of land

Description

Instapklare woning op goede ligging te Veldegem met zuid-we…

Welkom in de Stroelputstraat 30 te Veldegem, waar ruimte en rust centraal staan.
Hier geniet u van de prachtige verzichten, terwijl alle voorzieningen op wandel -en fietsafstand te bereiken zijn. Tevens kent de woning ook een goede verbinding richting autostrade.

De indeling van deze prachtige woning is als volgt: via de inkomhal met apart gastentoilet wordt u binnengeleid in de open leefruimte met eetkamer, zithoek en bureauruimte. Deze ruimte wordt gekenmerkt door zijn grote raampartijen waarbij u in direct contact staat met de tuin en het aanpalende terras. De houtkachel in de leefruimte zorgt tijdens de koudere maanden voor de ultieme gezelligheid. Aanpalend is de keuken terug te vinden, voorzien van uiterst kwalitatieve materialen (microgolfoven, gasoven, inductiekookplaat, koelkast, enkele spoelbak en vaatwasmachine). Via de keuken is er nog toegang tot de praktische berging met voorziening aansluiting wasmachine.
De eerste verdieping wordt vervolledigd door de gezellige nachthal met toegang tot 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten, een badkamer voorzien van een enkele wastafel, ligbad met douchefaciliteit en toilet.
De woning heeft ook nog een volledige, droge kelder en een ruime zolder.

De woning kende een volledige, grondige renovatie in 2012.
Bouwtechnisch is deze woning een echte topper: voorzien van hoogrendementsbeglazing met manuele rolluiken, airconditioning (zowel beneden als boven), 14 zonnepanelen, 1 laadpaal, regenwaterput van 10.000…

Get in touch