House for rent

1050€ per month

3 bedrooms 181 square meters

Immoweb code : 11324964
Immoweb code : 11324964

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
181 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Laagbouw woning met 3 slaapkamers, zolder, garage en ruime tuin te Westerlo.

Ligging: Gunstig gelegen woning met alle faciliteiten (winkels, scholen, bushaltes, ...) in de onmiddellijke buurt. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer, toilet, inpandige garage, zolder, tuinberging en ruime tuin.

Omschrijving: De inkomhal geeft uit op een ruime en lichtrijke leefruimte. Hiernaast vinden we de keuken terug. Via een zijdeur in de keuken kan je alsook de woning betreden. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combioven, koelkast en keramisch kookvuur. Naast de keuken vinden we de berging terug. De woning telt verder 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een enkele wastafel en een vernieuwde douche. Hiernaast is er nog een apart toilet aanwezig. Verder is er een inpandige garage, een zolder, en een ruime tuinberging aanwezig, waardoor er meer dan voldoende opbergruimte in de woning is.
Tot slot beschikt de woning over een grote tuin, waar het heerlijk vertoeven is.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch